Navigatie Link overslaanHome » Lidmaatschap

Lidmaatschap

De afdeling West-Friesland van de NVVS behartigt de belangen van slechthorenden. We doen dit, door informatie en voorlichting te geven, zodat men weet wat er aan mogelijkheden zijn om zo normaal mogelijk te leven en contacten te onderhouden.

Wij organiseren ieder voor- en najaar een informatieve bijeenkomst.

In juni organiseren we voor onze leden en hun partners een uitje naar interessante bestemmingen, met afsluitend een heerlijk diner.

In de maand december is er een feestelijke kerstbijeenkomst met bingo, kersttoespraakje, optreden van zang- of muziekgroep en kerstlunch.

Word donateur van de afdeling West-Friesland:

Bij dit alles maakt uw steun het grote verschil: zonder uw donaties zouden we ons werk niet kunnen doen. Help ons daarom de positie van mensen met hoorproblemen verder te verbeteren.

Indien u donateur van onze afdeling wordt voor minimaal € 15,-- per jaar, geniet u dezelfde rechten en ontvangt u, net als onze leden, ons contact- en informatieblad en kunt u tevens tegen gereduceerd tarief deelnemen aan ons uitstapje en kerstviering.

Wilt u ook de NVVS door middel van een schenking, legaat of erfenis financieel ondersteunen? Dat kan. U kunt dit kenbaar maken aan uw notaris. U dient echter duidelijk aan te geven dat uw gift bestemd is voor de afdeling West-Friesland.

>>> Ja, ik wordt donateur van de NVVS afd. West-Friesland!

U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL 03 RABO 0333 0655 06   t.n.v. NVVS afdeling West-Friesland, Langetuin 218, 1689 JM Zwaag.

Word lid van de NVVS

Als lid van de NVVS ontvangt u vier keer per jaar het Hoormij Magazine.      
Tevens ontvangt u 4 x per jaar het contactblad van onze afdeling, waarin de uitnodigingen en programma's van onze bijeenkomsten vermeld worden.

Met uw contributie steunt u de werkzaamheden van de NVVS.

Het lidmaatschap voor het jaar 2018 bedraagt € 32,50.

>>> Ja, ik wordt lid van de NVVS!